blog kaydol giriş hakkında sss

Arkadaslar Ukraynada oturma ve calisma izni hakkinda ogrenmek istediklerinizi forumda paylasarak sorabilirsiniz elimizden geldigi kadar size destek olmaya calisacagiz.

Saygilar Sunarim

soruldu 23.10 '2011 saat 06:41

ukrvize's gravatar image

ukrvize
(açığa alındı)

düzenledi 30.11 '2011 saat 10:28

%D0%B6%D0%B8%D0%BB_%D0%B1%D1%8B%D0%BB's gravatar image

жил_был
(açığa alındı)


12sonraki sayfa »

Samet bey gecici oturma izni almak icin su anda dogru bir yoldasiniz ilk once sirket kurulur yada bir yerde calisma izni cikarilir bu calisma izni ile de gecici oturma izni alirsiniz. Bu surec biraz hizlandirilabilir fakat siralama degismeyecektir. Detayli bir sekilde bilgi almak isterseniz bize ulasabilirsiniz. Saygilar. http://segedin.com.ua/

yanıtlandı 28.10 '2011 saat 09:05

ukrhukuk's gravatar image

ukrhukuk
5359

düzenledi 31.10 '2011 saat 14:34

Boyle fiyatlar oluyo tel. aciyoruz fiyat artiyo yada parayi aliyosunuz sonra 2 ay rapor veriliyo sonrasi devami gelmiyo sonra mahkemelerde ugras dur. Bidaha ukraynaya zor girersin sonrasinda en iyisi isini duzgun yapan birilerini bulmak. 10 $ a tutarim diyende var. Insanlari kandirmamak lazim.

yanıtlandı 01.11 '2011 saat 04:08

tuncer%20kiev's gravatar image

tuncer kiev
3186

Tamamen tuncer Kiev arkadasa katiliyorum. Gercekte hukukcu olmayip domain isminde hukuk kullanan bircok kisi var, kurumsalmis gibi davranip insanlari burda zor durumda birakan., site adminlerinden bu konuda bir uyari yazisi yazilmasi aslinda cok iyi olur, Burda yeni gelen veya proseduru bilmeyen kardeslerimizi kandiran sikayet alan firmalari en azindan ustu kapali isim beyan etmeden, belirtilse forumda en azindan forum kullanicilari bu kisilere kanmaz. Veya topluca forumdan birlesip bu kisileri sikayet etmek en mantiklisi olur.Bu piyasada gezen 3-5 kisi her alanda herkesi kandirmaya aldatmaya tesebbus ediyorlar sadece oturum degil bircok konuda.

yanıtlandı 06.08 '2012 saat 10:02

turistomer's gravatar image

turistomer
813

turistomer arkadasim, sana katiliyorum.Bu tip insanlari desifre edelimki, curuk yumurtalar baska insanlarimizi dolandiramayip, cezalarini ceksinler.konsolosluk birsey yapamaz ama enazindan uyariyi dikkate alirlar.Saygilar

yanıtlandı 06.08 '2012 saat 15:08

newyork's gravatar image

newyork
1.0k9

Merhaba bu konuda sunu ogrenmek istiyorum 1 aydır ugrasmamıza rahmen hala oturum ıznı alamadım.burda bir ev kiralayarak registirasyonumu yaptırdım .burda bir sirket kurmamın gerektıgını soyledı avukat.sımdıde calısma izni icin once sirketin registrasyon yapılması gerektıgını soyluyor.iş corbaya dondu bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

yanıtlandı 24.10 '2011 saat 08:46

Samet%20Ata's gravatar image

Samet Ata
211

www.ukraynadasirketkurmak.com sitemizden bizlere ulasip bilgi alabilirsiniz ayrica muhasebe ucretimiz aylik 50 $ ile 100 $ arasinda degismektedir. +380-63-310-71-71 numaramizdan bize ulasabilirsiniz

yanıtlandı 31.10 '2011 saat 17:10

ukrvize's gravatar image

ukrvize
(açığa alındı)

ukraynada calışma iznini almak için ne gerekli egitim şartları nedir. dillerini bilmek gerekiyor mu yardımcı olursanız sewinirim. ( mardinden ferman)

yanıtlandı 30.07 '2012 saat 12:51

ferman's gravatar image

ferman
1

1

" W " ile sevinirseniz, çokta kimse yardımcı olmaz.

(30.07 '2012 saat 15:03) Dobra

söyle hemşerim hangi konuda bilgi almak istiyorsun?

(30.07 '2012 saat 15:29) byhax

ukraynada resmi olarak oturum izni almaniz su sekilde mumkundur. 1. olarak sunu unutmamak gerekiyor, kanunlarin uygulanisi her oblastta farklilik gosermekte burada yazilanlar her sehirde geerli olmayabilir bunu bastan belirtmek isterim. oncelikle ukraynada bir sirket sahibi olmali yada bir sirketin davetlisi olarak calisma izniniz cikarilmis oalrak ukraynaya gelmeniz gerekiyor. is vizesini aldiniz , yada sirket actiniz iscilik cikardiktan sonra (ortalama maliyet 800 dolar is evraklarinin hazirlanmasi ve resmi odemeler), oturum yaptiracaginiz ev ile anlasma yapmaniz gerekiyor , verielek oturum cesidi timcasova posvidka denilen gecisi yesil kart gibi oluyor ve 1 yil suresi bulunuyor. m1 vizesi sahibi olmaniz gerekli ve isci oldugunuzdan her ay yabanci isci maasi uzerinden vergi ve sigorta odemeniz gerekiyor oda yaklasik aylik 100 doalr civarinda etti 2000 dolar. 1 yillik izin icin bu parayi odemektense sadece kendi sirketinizi kurarak business vize alip 3 ayda bir giris cikis yapsaniz sizin icin daha kolaylik olur. ben sahsen oyle yapiyorum. bu arada eger cp acarsaniz (sabit vergili sirket) konsolosluk artik business vize vermiyor. vergiye tabi sirket acmaniz gerekiyor. biraz karisik oldu ama bilgilendirici oldugunu tahmin ediyorum.

yanıtlandı 09.08 '2012 saat 17:38

alisto's gravatar image

alisto
50618

cp acılınca business vize verilmemesinin sebebi nedir,yeni çıkmış olmalı bu,çünkü en son bildiğim kadarıyla alınabiliyordu.sonuçta şirket yani..Türkiye de ki ukrayna konsolosluğu kabul etmiyor diyorsunuz değil mi ?

yanıtlandı 10.08 '2012 saat 03:31

lale's gravatar image

lale
513

evet cp si olan arkadaslarim hep turist veya misafir vizesi almak zorunda kaldilar. cp ye vermeme sebeplerine gelince cp kucuk kapasiteli olmasi sebebiyle ticaret kapasitesinin ufak oldugunu ondna business sayilmadigini bu sebeple vize vermeyeceklerini soylemisler arkadasima.

yanıtlandı 10.08 '2012 saat 04:04

alisto's gravatar image

alisto
50618

Yanıtınız
önizleme/normal görünüm

Bu soruyu takip et (abonelik)

Email (geçerli olmalı (kimseye verilmeyecek)):

Buradan (giriş yapmanızın ardından) bu soruyla ilgili güncellemelere dair email haberlerine abone olabilirsiniz.

By RSS:

yanıtlar

Yanıtlar ve Yorumlar

Markdown temelleri

  • *italic* veya __italic__
  • **bold** veya __bold__
  • link:[metin](http://url.com/ "başlık")
  • resim?![alt metin](/path/img.jpg "başlık")
  • numaralandırılmış liste: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • temel HTML kodları desteklenir